Category: Shopping, Explore World Traders, Ad Your Deal Free Tratamente par profesionale

tratamente par tratament par tratamente profesionale

Va punem la dispozitie o gama variata de produse pentru tratamente de par, la cel mai bun pret.

Profita acum de cele mai bune oferte de produse pentru tratamente de par. Tratamentele Collexia Profesional vin cu o inovatie in tratarea parului , fiind singurul sistem cu fiole-tratament care nu necesita clatire dupa.

In timpul tratamentului Collexia Profesional, parul este hidratat / reparat in permanenta datorita ingredientelor din capsule care ajung direct in structura firului de par, actionand de la interior spre exterior , sigiland cuticila firului de par. Tratamentul este ideal dupa decolorat , vopsit , tratamente chimice/permanant/decapaj si chiar ca un tratament normal dupa spalat datorita ingredientelor din capsula.

Timpul de actiune al fiolei pana la uscarea ei este cuprins intre 30-40 minute. Fiola / capsula cu tratament este de unica folosinta , schimbandu-se dupa fiecare uscare/tratament. Prin acest tratament unic in lume , parul este infuzat cu keratina , proteine de matase si multivitamine, transformand structura acestuia intr-un-a cat mai naturala si sanatosa , oferindu-i stralucire, hidratare si un aspect matasos. Rezultate vizibile si imediate.