Scaune Frizerie Profesionale

Category: Shopping, Explore World Traders, Ad Your Deal Free Scaune Frizerie Profesionale

scaune frizerie scaun frizerie scaune frizerie profesionale

La noi gasesti o gama variata de echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie la cel mai bun pret dupa piata.

Profita acum de cele mai noi oferte la echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie la cel mai bun pret. Recomandam Scaunul pentru frizerie Apollo de culoare neagra.

Scaunul de frizerie prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. De asemenea, pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie. Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala. Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.Scaunul pentru frizerie Apollo este un scaun incapator, comod, usor de intretinut, cu manere moi si perne comode. Baza este cromata, de forma patrata. In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!

Scaune De Frizerie Profesionale De La Dotari Saloane

Dotari-saloane.ro dispune de o gama variata de produse si echipamente pentru dotari saloane, precum scaune frizerie profesionale la cele mai competitive preturi. Oferim scaune frizerie profesionale, potrivite pentru imbunatatirea salonului sau finalizarea de design a salonului dvs. Daca intentionati sa utiliyati scaunul de frizerie in calitate de expert securitatea clientilor dumneavoastra ar trebui sa fie primordiala.

Scaunele noastre sunt de inalta calitate si oferim o gama larga de alternative de baza. Scaunele de frizerie sunt special concepute pentru a asigura tot confortul clientului, dar si a frizerului, asigurandu-i astfel cele mai optime si mai usoare conditii de munca.