Category: Shopping, Explore World Traders, Ad Your Deal Free Placa de par profesionala De La 4Hair.ro Cel Mai Bun Magazin Online Destinat Calitatii

placi de par placa de par profesionala placi de par profesionale

Va punem la dispozitie o gama variata de placi de par profesionale, la cele mai bune preturi.

Afla cele mai noi oferte pentru placi de par profesionale si profita de cele mai bune preturi. Recomandam Placa de par Corioliss Professional C1 Titanium Black Daisy. Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte.

Poate fi utilizata pe toate tipurile de par (inclusiv cel gros si sticlos ) datorita aliajului din titanium care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere. Temperatura reglabila intre 120 - 235 C , pentru a putea fi folosita indiferent de structura firului de par. Placa din Titanium Corioliss Professional C1 este mult mai usoara fata de restul placilor concurente si mult mai rezistenta.

Este recomandata pentru firul de par gros si sticlos. Se incalzeste repede, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.