Category: Shopping, Explore World Traders, Ad Your Deal Free Masini de tuns profesionale! Alege Cea Mai Performanta Masina De Tuns Acum

masini de tuns profesionale masini de tuns masina de tuns profesionala

Va punem la dispozitie o gama variata de produse pentru dotari saloane, precum masini de tuns profesionale.

Oferim o gama variata de produse pentru dotari saloane, precum masini de tuns profesionale ieftine. Recomandam masina de tuns Ace Hair Clippers. Masina de tuns profesionala fara fir Ace Hair Clippers de la Corioliss este dotata cu sistemul nostru unic de lama dubla,proiectata pentru performanta optima si pentru acea experienta profesionala din barbershop.

Combinatia de otel inoxidabil si ceramica a lamelor ofera o stilizare precisa,rezultate fara efort de fiecare data;alege-ti stilul si creaza! Sistemul Corioliss Dual Blade,lama fixa suprapusa din otel inoxidabil este un diamant al preciziei de stilizare. Ideal pentru utilizarea profesionala,rezistenta la uzură. Usor de curatat,pentru o performanta optima si o utilizare zilnica in saloane si barbershop-uri. Lama ceramica este foarte durabila si usoara,ramane ascutita pentru un timp indelungat,fiind instrumentul ideal pentru tuns.

Fara a conduce caldura,functioneaza rece si mai rapid pentru o experienta foarte placuta. Masina de tuns poate fi de cea mai buna calitate doar alegand cel mai nou si de calitate magazin online destinat profesionalismului: 4hair.ro magazinul celor mai buni stilsti din Romania.